In den Kleinen Hap

Wil je werken bij onze 3 locaties ? Dat kan parttime of fulltime ! Mail je CV en motivatie naar rolfvanas@me.com

In het hart van Amersfoort op het kruispunt van de Langestraat en de Hof liggen drie top locaties waardoor 'Het Lekkerste en Gezelligste Kruispunt in Amersfoort' is ontstaan. Café Restaurant In den Kleinen Hap, Stadscafé In den Grooten Slock en Happerij & Tapperij zorgen voor een compleet aanbod voor de inwendige mens. Ontbijten, lunchen, dineren of gewoon lekker borrelen, alles is hier mogelijk.
Wij staan al 30 jaar bekend om onze uitstekende lunch en diner mogelijkheden. Een ruime keuze aan lunch- en diner gerechten, zorgen ervoor dat er voor elk wat wils is, op ieder moment van de dag.
Ook high tea of een lekker glas bier of wijn (evt met finger food) behoort tot de mogelijkheid.
Buiten de kaart om serveren wij nog diverse specials.

Voor arrangementen voor groepen, kijk op www.ontdekjestad.nl
Wil je met een groep gezellig borrelen en vervolgens lekker eten of BBQ-en of zelf eten bereiden op de bakplaat of BBQ ? Mail dan gerust naar info@ontdekjestad.nl voor meer informatie.

In de dinerkaart vindt u een ruime keuze aan warme en koude gerechten. De meeste gerechten kunnen ook in halve porties worden geserveerd. Zo kunt u meerdere gangen bestellen en de kleine eter kan toch gezellig de drie gangen mee eten.

De gerechten bestaan uit vlees, vis of vegetarisch
Wij bieden u hiermee diversiteit en afwisseling in smaak!

Voor kleine feestjes en bijeenkomsten voor groepen tot 50 personen leent het oudste en kleinste Café in Amersfoort 'Stadscafé In den Grooten Slock' zich uitstekend. De fantastische sfeer en het uitgebreide assortiment eten en dranken dragen bij aan een geslaagde avond. kijk eens op www.indengrootenslock.nl . Hier beschikken wij over een overdekt en verwarmd terras.

Op dit terras kunt u ook met uw gezelschap BBQ-en in de zomer.

BBQ-en is al mogelijk vanaf 4 personen op onze tafel Barbecues !


Reserveren via onderstaande button.


Javascript staat uit, daarom ziet u deze tekst.


Op Couverts.nl kunt u wél een tafel boeken.